Σχετικά με εμάς

Αρχική / Σχετικά με εμάς

Ελάτε να συστηθούμε!

front view wine glasses fresh grapes walnuts yellow cheese on wo

Η Γωνιά Γαστρονομίας αποτελεί την πιο γευστική, αρωματική και …ελληνική γωνιά γαστρονομίας. Είναι ο τόπος συνάντησης μικρών Ελλήνων παραγωγών από κάθε γωνιά της χώρας, μικρού μεγέθους οικογενειακών παραγωγικών μονάδων που εξακολουθούν να παράγουν τα προϊόντα τους με όρεξη και μεράκι και με σεβασμό στην πατροπαράδοτη παρακαταθήκη, όπως αυτή τους παραδόθηκε από τα βάθη της οικογενειακής τους ιστορίας, με τις ίδιες αυθεντικές συνταγές των πατεράδων τους, με την ίδια αυθεντική γεύση, με την ίδια ποιότητα!

Ταυτόχρονα, είναι το σημείο προβολής και ανάδειξης των μοναδικών, εκλεκτών τοπικών προϊόντων της γόνιμης ελληνικής γης, της ιδιαίτερης διατροφικής κουλτούρας κάθε ελληνικής γωνιάς, στη βάση της τοπικών πρώτων υλών,  αλλά και το σταυροδρόμι συνάντησης των παραγωγών με το καταναλωτικό κοινό που αναζητά αυθεντικότητα, ποιότητα, πιστοποίηση και αληθινές γεύσεις. 

Τα προϊόντα της Γωνιάς μας

‘Όλα τα προϊόντα που φιλοξενούνται στις σελίδες της Γωνιάς μας είναι αμιγώς ελληνικά: παράγονται από μικρούς Έλληνες παραγωγούς με ελληνικές τοπικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας. Είναι υψηλών προδιαγραφών, ελεγμένα και πιστοποιημένα και, πολλά από αυτά, έχουν διακριθεί σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς. 

Γαλακτοκομικά και τυροκομικά, ελαιόλαδα και dressings, ζυμαρικά, αλλαντικά, μέλια, μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, αλιεύματα κι αλίπαστα, προϊόντα δημητριακών, κρασιά και ποτά… ό,τι παράγει η ελληνική γη θα το βρείτε εδώ!

Επιλέγοντας την κατηγορία που σας ενδιαφέρει, έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλα τα σχετικά προϊόντα, τα οποία συνοδεύονται από λεπτομερή περιγραφή και τα στοιχεία του παραγωγού.
Όλα τα προϊόντα της Γωνιάς διατίθενται τόσο για χονδρική όσο και για λιανική πώληση.

high-angle-arrangement-with-jam-jars

Οι στόχοι μας

traditional-paneer-cheese-assortment

Σε μια εποχή όπου η μαζικότητα και η βιομηχανοποίηση έχουν κατακλύσει την διατροφική αγορά και έχουν ισοπεδώσει τις γεύσεις, την ποιότητα και την αυθεντικότητα, η Γωνιά Γαστρονομίας έρχεται για να ξαναβάλει στο …τραπέζι τις αξίες της ποιότητας, της αυθεντικότητας, της ελληνικής γαστρονομικής ιδιαιτερότητας και όχι μόνο…

Στόχοι της Γωνιάς Γαστρονομίας είναι:

 

Η στήριξη και ανάδειξη των ελληνικών μικρών παραγωγικών επιχειρήσεων

Η προώθηση της επικοινωνίας μεταξύ των μικρών Ελλήνων παραγωγών και η ανάπτυξη υγιούς ανταγωνιστικότητας μεταξύ τους

Η δημιουργία πλαισίου συνεργειών και συνεργασιών μεταξύ παραγωγών και επαγγελματιών λιανικής πώλησης, καταστημάτων εστίασης, ξενοδοχείων κλπ αλλά και εξαγωγικής δραστηριότητας

Η προβολή και στήριξη αυθεντικών ελληνικών προϊόντων στο ελληνικό αλλά και διεθνές καταναλωτικό κοινό

Η στήριξη της εγχώριας πρωτογενούς παραγωγής

Η στήριξη των τοπικών οικονομιών αλλά και της εθνικής οικονομίας

Η γνωριμία του καταναλωτικού κοινού με γνήσια τοπικά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Η διατήρηση του παραδοσιακού ελληνικού διατροφικού πολιτισμού 

Σε ποιους απευθυνόμαστε

Μικρούς Έλληνες παραγωγούς

Επαγγελματίες καταστημάτων εστίασης

Ξενοδοχεία, Ξενώνες

Καταστηματάρχες διατροφικών προϊόντων (Σούπερ Μάρκετ, Παντοπωλεία,  Delicatessen κλπ)

Καταναλωτικό κοινό

Back to Top
Καλάθι αγορών
0

No products in the cart.

Return to Shop
Προστέθηκε στο καλάθι