Περιγραφή και τιμολόγηση προϊόντων

Αρχική / Περιγραφή και τιμολόγηση προϊόντων

Περιγραφή Προϊόντων

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η περιγραφή των ουσιωδών χαρακτηριστικών των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος να είναι όσο το δυνατό πιο ακριβής και λεπτομερής. Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναγραφόμενη περιγραφή ενός προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Τιμολόγηση Προϊόντων

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στον παρόντα ιστότοπο είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας διαμορφώνεται με την πρόσθεση των εξόδων συσκευασίας (εφόσον υπάρχουν). Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Οι αναγραφόμενες τιμές έχουν διαμορφωθεί από τις εταιρίες –  παραγωγούς που φιλοξενούνται στον ιστότοπο market place και μεταβάλλονται από τον διαχειριστή του ιστότοπου μετά από έγγραφη ενημέρωση του παραγωγού έως τρεις ημέρες μετά την ενημέρωση. 

Οι παραγωγοί διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων τους και η  ΕΤΑΙΡΕΙΑ τα κόστη διαχείρισης και αποστολής  των προϊόντων ωστόσο, τυχόν  τροποποίηση δεν επηρεάζει τις ήδη αποσταλείσες ή παραληφθείσες παραγγελίες, οι οποίες έχουν γίνει αποδεκτές από τους παραγωγούς και την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 

Κατά την υποβολή της παραγγελίας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ και οι παραγωγοί – φιλοξενούμενες εταιρίες παρέχουν στους χρήστες του ιστοτόπου τη δυνατότητα επιλογής του τύπου παραστατικού προς έκδοση (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), με τη συμπλήρωση του αντίστοιχου πεδίου. Η συναλλαγή θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 

Σημειώνεται ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ και οι παραγωγοί – φιλοξενούμενες εταιρίες έχουν το δικαίωμα υπαναχώρησης και άρνησης εκπλήρωσης μία παραγγελίας, χωρίς υποχρέωση αιτιολόγησης, με δέσμευση επιστροφής του τιμήματος που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.

Back to Top
Καλάθι αγορών
0

No products in the cart.

Return to Shop
Προστέθηκε στο καλάθι